Helloooooooo foodies hope all of u are doing well. Today's recipe is "Egg curry".
So, let's start with the ingredients --
1. One small sized chopped onion, one medium sized chopped tomato, two-Threemedium sized chopped boiled potato, one teaspoon Ginger - garlic paste, three chopped green mirchi,
Now,
1. Take a kadhai on high flame pour one cup of mustered oil.
2. Add one teaspoon of turmeric powder.
3. Fry the eggs and potatoes till golden brown.
4. Take it out.
5. Now add all the chopped vegies in the kadhai.
6. Fry till it becomes golden brown.
7. Put a lid till 2-3 minutes.
8. Pour 2-3 bowls of water.
9. Put the eggs.
10. Add salt one teaspoon, turmeric one teaspoon, black pepper one teaspoon, red mirchi powder one teaspoon.
11. Put the lid till 2-3 minutes.
And our dish is ready to eat. Serve it in a bowl and enjoy 😉.
Thanks for your valuable time, if you like my recipe try it once.
Hellooooooofoodies आशा करते हैं कि आप सभी अच्छा कर रहे होंगे। आज की रेसिपी है "एग करी"।
तो चलिए शुरू करते हैं सामग्री से-
1. एक छोटे आकार का कटा हुआ प्याज, एक मध्यम आकार का कटा हुआ टमाटर, दो-तीन मध्यम आकार का कटा हुआ उबला आलू, एक चम्मच अदरक-लहसुन का पेस्ट, तीन कटी हरी मिर्च
अब क,
1. एक कढ़ाई में तेज आंच पर एक कप सरसों का तेल डालें।
2. एक चम्मच हल्दी पाउडर डालें।
3. अंडे और आलू को गोल्डन ब्राउन होने तक फ्राई करें।
4. इसे बाहर निकालो।
5. अब कढ़ाई में सारी कटी हुई सब्जियां डाल दें।
6. गोल्डन ब्राउन होने तक फ्राई करें।
7. 2-3 मिनट तक ढक्कन लगा दें।
8. 2-3 कटोरी पानी डालें।
9. अंडे डालें।
10. नमक एक चम्मच, हल्दी एक चम्मच, काली मिर्च एक चम्मच, लाल मिर्ची पाउडर एक चम्मच डालें।
11. 2-3 मिनिट तक ढक्कन लगा दीजिये.
और हमारी डिश खाने के लिए तैयार है। इसे प्याले में निकालिये और का आनंद लीजिये.
आपके कीमती समय के लिए धन्यवाद, अगर आपको मेरी रेसिपी पसंद आई हो तो इसे एक बार जरूर ट्राई करें।
0 Comments